תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה Caldine. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זנגביל, תרמילי תמרינד, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, ו טונה Tataki aka צרוב טונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, יוצקים 3/4 כוס מים רותחים על תרמילי תמרינדי ומניחים בצד להשרות.
שלב את גרגרי פלפל, זרעי כוסברה וזרעי כמון במטחנת תבלינים לטחון עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מוסיפים את השקדים הטחונים וטוחנים שוב בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מוסיפים את הכורכום לתערובת התבלינים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
5
באמצעות מחית תפוחי אדמה או גב כף עץ, למחוץ את תרמילי (עכשיו רך) תמרינדי לשחרר את עיסת, ערבוב לשלב עם המים, אשר יהפוך מעונן וסוג של חום ורדרד. מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה קטנה ולהשליך את התרמילים. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה ורחבה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות, עד שמתחילים להתרכך. מערבבים את התבלינים ומבשלים עוד כמה דקות, עד ריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ ' ילי, 2/3 כוס מי התמרינד, ואת מיץ הלימון ומבשלים במשך כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מלח את חתיכות הטונה קלות ולהוסיף אותם למחבת, הפחתת החום לנמוך. מבשלים עד הטונה הוא רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות, הפיכת החלקים פעם אחת באמצע כך שהם מבשלים באופן שווה. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך, ומקשטים עם הכוסברה.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.