קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

טונה קאלדין

טונה קאלדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה Caldine. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זנגביל, תרמילי תמרינד, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, ו טונה Tataki aka צרוב טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, יוצקים 3/4 כוס מים רותחים על תרמילי תמרינדי ומניחים בצד להשרות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את גרגרי פלפל, זרעי כוסברה וזרעי כמון במטחנת תבלינים לטחון עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מוסיפים את השקדים הטחונים וטוחנים שוב בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מוסיפים את הכורכום לתערובת התבלינים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
5
באמצעות מחית תפוחי אדמה או גב כף עץ, למחוץ את תרמילי (עכשיו רך) תמרינדי לשחרר את עיסת, ערבוב לשלב עם המים, אשר יהפוך מעונן וסוג של חום ורדרד. מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה קטנה ולהשליך את התרמילים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים את השמן במחבת גדולה ורחבה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות, עד שמתחילים להתרכך. מערבבים את התבלינים ומבשלים עוד כמה דקות, עד ריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ ' ילי, 2/3 כוס מי התמרינד, ואת מיץ הלימון ומבשלים במשך כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מלח את חתיכות הטונה קלות ולהוסיף אותם למחבת, הפחתת החום לנמוך. מבשלים עד הטונה הוא רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות, הפיכת החלקים פעם אחת באמצע כך שהם מבשלים באופן שווה. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך, ומקשטים עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
תמרינדי.תמרינדי.
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.