טוסט גבינה וביצה מטוגנת
אם יש לכם גבינת פרובולונה, שבבי גבינת פרמזן, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, Crockpot משך חזיר + גבינת בירה טוסט גבינה, ו עגבניות ירוקות מטוגנות וכריכי גבינת פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
קוק pancetta במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
העבר למגבות נייר. מחבת מילואים עם טפטוף.
ממיסים חמאה במחבת גדולה במיוחד על אש בינונית.
הוסף 4 פרוסות לחם; למעלה כל אחד עם 2 פרוסות פרובולון.
מפזרים פלפל שחור. מבשלים עד גבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
בינתיים, מחבת חום עם טפטוף על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת; לבשל עד הלבנים נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות. הגדר 6 פרוסות pancetta ו 2 ביצים על כל אחד 2 טוסט גבינה. ביצים למעלה עם בצל, פרמזן, ובזיליקום, אז פרוסות לחם שנותרו, בצד גבינה למטה.
חותכים כריכים לשניים ומגישים.
למנה: 480 קלוריות, 32 גרם שומן, 0.7 גרם סיבים