טוסט גבינה עם בייקון-עגבניות
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, מלח כשר, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טוסט גבינה ועשב וופל עבור כריך בייקון, חסה ועגבניה עבור # י " ב Vipeloaves, טוסט גבינה ועגבנייה, ו שעועית ומרק בייקון עם טוסט גבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. ליבה את העגבניות ופרוסה דקה.
מניחים במסננת בכיור ומפזרים 1/2 מלח כפית; תן ניקוז לפחות 15 דקות.
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך, על 10 דקות; להעביר צלחת מרופדת נייר מגבת.
יוצקים ושומרים את טפטוף, משאיר 1 כף במחבת; טוסט הלחם בצד אחד של טפטוף עד הזהב (לעשות את זה בקבוצות, הוספת טפטוף יותר לפי הצורך).
מניחים את הלחם, קלוי בצד למטה, על תבנית אפייה.
מערבבים את הגבינות עם מיונז, בצל ירוק ופטרוזיליה בקערה.
מורחים את תערובת הגבינה על טוסטים, בהזמנת כ 1/3 כוס. תפורר את הבייקון מלמעלה. לנער כל נוזל עודף מן העגבניות; להפיץ את קישואים ועגבניות בין טוסטים. נקודה עם תערובת גבינה שמורה ועונה עם פלפל.
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.