סלט שעורה פטאן ופפרונצ'יני הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 368 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. אם יש לכם שעורה לבישול מהיר, שעועית נייבי, חומץ סיידר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלט חומוס, שעורה ופטה, סלט חומוס, שעורה ופטה, ו סלט סלק קלוי עם שעורה, פטה ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה 1 1/2 כוסות מים בסיר בינוני; מוסיפים שעורה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 18 דקות או עד שנוזל נספג והשעורה רכה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ושוטפים במים קרים; מסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בזמן שהשעורה מתבשלת, שלבו בקערה גדולה גבינת פטה, עגבניות, פלפלים, בזיליקום, צלפים, חומץ, שמן זית, שום ושעועית נייבי; זורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שעועית חיל הים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שעורה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השעורה המבושלת; זורקים בעדינות עד לאיחוד.