טוסט סרדינים שרי
טוסט סרדינים שרי הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 556 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -61 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ים גס, אבוקדו הס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו {הרדוקס} ים מה שחסר לך-סרדינים משומרים: טוסטים פשוטים של סרדינים, פסטה עם רוטב סרדינים (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו פטריות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מסננים את השמן מפח סרדינים 1 לקערה קטנה ומניחים בצד.
מסננים את השמן מהפח השני לקערה קטנה נוספת ומקציפים פנימה 1 כף פטרוזיליה, חומץ, גרידת לימון ופלפל שחור, לפי הטעם.
מוסיפים את הסרדינים, מערבבים לשלב ומניחים בצד עד 1 שעה.
לאחר 45 דקות, הניחו מתלה בגודל 3 אינץ ' מהברוילר וחממו את התנור להגדרת הברוילר גבוה.
מברישים כל פרוסת לחם בצד 1 בשמן השמור.
שים את הלחם, בצד השמן כלפי מעלה, על גבי מתלה קירור המוגדר בתוך תבנית חצי גיליון וצלה 2 עד 3 דקות או עד להזהבה ופריכה.
חצוי את האבוקדו והסר את הבור. לרסק את הבשר בכל חצי עם מזלג.
מורחים את האבוקדו באופן שווה על הלחם הקלוי. למעלה באופן שווה עם סרדינים.
יוצקים מעל את כל הרוטב שנותר ומקשטים עם הפטרוזיליה שנותרה.
מתבלים קלות במלח ים ומגישים עם טריזי לימון.