טוסט צרפתי אפוי ברוטב תות-ריבס
המתכון אפוי טוסט צרפתי עם רוטב תות-ריבס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 8 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכונים דומים: תות ריבס אפוי פרנץ ' טוסט, ריבס תות אפוי טוסט צרפתי עם ציפוי שטרודל שקדים, ו תות שדה-ריבס ממולא לחם צרפתי.
הוראות
בנדיבות גריז 15x10x1 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, סוכר, וניל, מלח וביצים עם חוט להקציף עד חלקה.
מסדרים פרוסות לחם שיתאימו בשכבה אחת במחבת.
יוצקים תערובת ביצים על פרוסות לחם; פונים המעיל שני הצדדים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 232°. Uncover; אופים 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מחממים תותים, ריבס ומים לרתיחה. מרתיחים 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. מערבבים בג ' לטין עד מומס. מרתיחים 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מגישים רוטב חם עם לחם מטוגן.