טוסט צרפתי כבד אווז
מתכון כבד אווז טוסט צרפתי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לכם כבד עוף, מלח ופלפל, כמהין, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש, ו טוסט צרפתי עוגת מרדי גרא.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את כבד האווז עם כבדי העוף והכמהין ומתבלים במלח ופלפל.
בצלחת עוגה, להכות את הביצים עם חלב מתבלים עם מלח ופלפל. משרים את הלחם בחביצה עד רווי, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה גדול.
מורחים 2 כפות של תערובת כבד האווז על כל פרוסה.
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים 4 פרוסות לחם ספוג למחבת, צד הכבד למעלה, ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות. בזהירות להפוך את הלחם ולבשל עד השחמה ואת כבדי העוף מבושלים רק דרך, על 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת, מכסים וחמים בזמן שאתה מבשל את הלחם הנותר בחמאה הנותרת.