טוסט צרפתי פריך
פרנץ ' טוסט פריך הוא ארוחת בוקר המגישה 3. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 156 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך לחם, חלב, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. טוסט צרפתי פריך, טוסט צרפתי פריך, ו פרנץ ' טוסט קוקוס פריך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור, מכינים תבנית אפייה: מחממים תנור ל 400 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
שים את חתיכות הלחם על תבנית אפייה מרופדת לתנור ההתחממות (זה לא צריך להיות בטמפרטורה מלאה) כדי טוסט קל במשך 5 דקות. לקרר את הלחם לחלוטין.
לרסק את פתיתי התירס: לאטום את פתיתי התירס בשקית ניילון כבדה. לרסק אותם עם מערוך לגודל של שיבולת שועל התגלגל.
יוצקים לתוך מחבת עוגה או צלחת רדודה. תניח בצד.
משרים פרוסות לחם בתערובת ביצים: בקערה גדולה, להקציף לערבב את הביצים, חלב, קמח ווניל עד מעורבב. הקפד אין גושים של קמח unmixed.
יוצקים לתוך מחבת עוגה או צלחת רדודה. בקבוצות, להניח את חתיכות הלחם בתערובת הביצה. משרים על 1 דקה בכל צד בתערובת הביצה. תיזהר לא לקרוע את הלחם.
מעיל עם פירורי תירס כתוש:
מניחים את חתיכות הלחם בפירורי קורנפלקס. מעיל שני הצדדים עם הפירורים.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת.
אופים ב 204° במשך 10 דקות בצד אחד. ואז להתהפך עם מלקחיים או מרית ולאפות עוד 5 עד 10 דקות, עד הפירורים מתחילים להפוך חום.
לאכול חם עם חמאה וסירופ פנקייק.