מתכון Tunan ו Tostada טרטר אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 32. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 110 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מחית אבוקדו, פלפל צ'יפוטלה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טרטר אבוקדו Tunan, טרטר טונה צרוב עם אבוקדו, ו טרטר טונה עם סלט מלפפון ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת כבדה, גבוהה צדדית ל 350 מעלות F. מטגנים את חתיכות טורטייה כמה בכל פעם עד חום זהוב קלות פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
מערבבים טונה, שמן חרדל, שמן זית, צלפים, צ ' יפוטלה, כוסברה, ובצל ירוק בקערה גדולה. מקפלים בעדינות את האבוקדו ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
שמן חרדל
שמן זית
צ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברה
אבוקדו
צלפים
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים כל אחד מחתיכות הטורטייה המטוגנות על צלחת ומתפשטים עם מנה קטנה של חמאת האבוקדו. למעלה החמאה עם כמה טרטר טונה. חזור עם שאר החומרים.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.