טופו ביתי עם פטריות, תרד, ושעועית שחורה מותססת נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 241 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: טופו ביתי עם פטריות שיטאקה, צלעות חזיר מאודות עם שעועית שחורה מותססת, ו תרד ואורז עם שעועית ארבה מותססת.
הוראות
1
יבש את פרוסות טופו עם מגבות נייר, ולאחר מכן לחתוך ללוחות מלבניים עבים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
חום = שמן בווק גדול על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את מלקחיים פרוסות טופו. מבשלים עד הזהב, מרפרף מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר טופו לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
להחזיר את הווק לחום גבוה ולהוסיף את הפטריות. לבשל, לערבב ולזרוק מדי פעם, עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את השום ואת הצ ' ילי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כחמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את השעועית השחורה המותססת, ומטגנים עד שהם חמים, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דוצ ' י
8
מוסיף את המרק ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפחית את החום בינוני, להוסיף את התרד, ומבשלים עד שהוא wilts, על 15 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח, במידת הצורך. מערבבים את קמח התירס ואת תערובת המים, ומבשלים עד הנוזל מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים היטב, ולאחר מכן להסיר מן החום.