טופו-לטרוף תפוחי אדמה
טופו-לטרוף תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. אם יש לכם טופו בלוק, תפוח אדמה זהב יוקון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה מרהיב. נסו לטרוף טופו, לטרוף טופו, ו לטרוף טופו טעים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכניסים את נתחי תפוחי האדמה למחבת גדולה ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים 3 דקות.
יוצקים את כל אבל על 1 כף המים.
מוסיפים למחבת את שמן הזית, הבצל הירוק, השום ואבקת הצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ו -1 / 2 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שתפוחי האדמה והפלפלים רכים, 5 עד 7 דקות נוספות.
מוסיפים את הטופו ו -2 כפות מים ומבשלים עד שהטופו מחומם, כ -3 דקות נוספות. מתבלים במלח.
מחממים את הטורטיות במחבת או במיקרוגל. מחלקים בין הצלחות ומעליהם את הטופו לטרוף. עורמים מעל את הגבינה, עגבניות השרי והחסה.