טופו פריך עם אטריות
טופו פריך עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן canolan, אטריות אודון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו אטריות סינגפור עם טופו פריך, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו אטריות עם טופו וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את אודון ומבשלים עד למכרז, 5 דקות; ניקוז. לזרוק עם 1 כפית של שמן קנולה.
בינתיים, לשים את panko בשקית גדולה, resealable פלסטיק למחוץ לתוך פירורים עדינים. בקערה רדודה, בעדינות לזרוק את טופו עם חלמון הביצה.
להעביר את טופו לשקית ומעיל עם panko.
מחממים את 1/2 כוס השמן הנותרת בווק עד לעישון בלבד.
מוסיפים את הטופו ומערבבים על אש גבוהה עד פריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס השמן ולהחזיר את הווק לחום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום ובוק צ' וי ומערבבים במשך 5 דקות.
מוסיף את אודון ו אויסטר ו רטבים הויסין ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הטופו וזורקים.