טופו פריך עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 579 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שן שום, שמן canolan, אטריות אודון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו אטריות סינגפור עם טופו פריך, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו אטריות עם טופו וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את אודון ומבשלים עד למכרז, 5 דקות; ניקוז. לזרוק עם 1 כפית של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, לשים את panko בשקית גדולה, resealable פלסטיק למחוץ לתוך פירורים עדינים. בקערה רדודה, בעדינות לזרוק את טופו עם חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את טופו לשקית ומעיל עם panko.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את 1/2 כוס השמן הנותרת בווק עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הטופו ומערבבים על אש גבוהה עד פריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס השמן ולהחזיר את הווק לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום ובוק צ' וי ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיף את אודון ו אויסטר ו רטבים הויסין ומטגנים במשך 2 דקות.