טופו שומשום מוקפץ מעל אורז
טופו שומשום מוקפץ על אורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 314 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, מלח, אורז חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ירקות טופו מוקפץ עם שומשום על אורז חום, ו טופו אסייתי שומשום מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זרעי שומשום ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את קוביות הטופו; זורקים בעדינות למעיל.
שלב שמנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; מוקפץ 5 דקות או עד טופו הוא זהוב.
החזרת מחבת לחום; מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות; מוקפץ 3 דקות או עד פטריות להתחיל חום.
להוסיף אספרגוס; מוקפץ 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך-במכרז. להפחית את החום בינוני; מערבבים בצל ירוק.
שלב מרק הבא 4 מרכיבים (מרק דרך רוטב שום).
מוסיפים תערובת מרק למחבת; להסיר מחום (רוטב יעבה).
להוסיף טופו הנותרים 1/4 כפית מלח; לזרוק בעדינות לשלב.