קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 13 דק.
מנות21
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טופי טופי מסקרפונה שוקולד

טופי טופי מסקרפונה שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו חטיפי טופי שוקולד מסקרפונה. מתכון זה מכיל 21 מנות עם 224 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-15 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, חטיפי שוקולד-טופי, תמצית וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1025 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-13 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טופי טופי מסקרפונה, חטיפי מסקרפונה שוקולד-פטל וחטיפי שוקולד-טופי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מקמו רשת לתנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
רססו תבנית אפייה בגודל 7 על 10 3/4 אינץ' עם תרסיס לבישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הנח פיסת נייר אפייה בגודל 6 על 18 אינץ' בתבנית, ואפשר לנייר העודף לתלות על הצדדים. מרססים קלות את נייר הפרגמנט בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בקערה בינונית מערבבים את בצק העוגיות, 1/2 מחתיכות סוכריות שוקולד-טופי קצוצות ותמצית וניל. בעזרת אצבעות לחות, מהדקים בעדינות את הבצק לתבנית המוכנה. בעזרת שיניים של מזלג דוקרים את הבצק כולו.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טופי.טופי.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 12 עד 14 דקות עד שהקליפה משחימה קלות. מצננים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את השוקולד צ'יפס והשמן הצמחי בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים את הקערה על מחבת עם מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים את תערובת השוקולד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
טורפים פנימה את גבינת המסקרפונה עד שהתערובת חלקה. בעזרת מרית מורחים את תערובת השוקולד על הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מפזרים על תערובת השוקולד את שאר חתיכות סוכריות השוקולד-טופי והשקדים הפרוסים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות עד ששכבת השוקולד יציבה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טופי.טופי.
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
11
מקלפים את נייר הפרגמנט וחותכים לרצועות בגודל 1 1/2 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
12
מגישים בטמפרטורת החדר.
13
*הערת הטבח: לקלוי שקדים, מסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות צלזיוס במשך 8 עד 10 דקות עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Dama Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.