טופי קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל טופי קפה. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. אם יש לך אחוז חלב, שוקולד מריר איכותי, גרגרי קפה נמס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו קפה טופי, טופי קפה, ו טופי קפה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת springform 7 אינץ ' או צלחת עוגה 8 עד 9 אינץ
הפוך את הקרום: לבשל סוכר במחבת קטנה ויבשה nonstick מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק, 2 עד 3 דקות.
הסר מחבת מחום, ולאחר מכן מיד לערבב דגנים ולהעביר במהירות למחבת springform, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון החלקה העליון עם גב של כף קטנה. (אם באמצעות צלחת עוגה, לחץ על קרום בצד של צלחת מעט.)
מפזרים שוקולד קצוץ באופן שווה על קרום חם להמיס, ולאחר מכן להפיץ שוקולד נמס עם גב של כף כדי לכסות את הקרום. מגניב עד שוקולד מוקשה.
הפוך מילוי: ממיסים קפה נמס ב 2 כפות חלב בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים בג ' לטין ולתת לעמוד.
להקציף יחד קורנפלור ונותר 1 כוס חלב ב 1 1/2 ל 2 ליטר סיר כבד ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן (זה ייקח בערך 15 דקות; 1 אחוז חלב קרדלות בקלות אם מחומם מהר מדי). המשך להתבשל, ערבוב, 2 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין, שוקולד, סוכר חום, ורום, לטאטא עד חלקה, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים. מילוי מגניב, לטאטא כל הזמן (כך ג ' לטין אינו מוגדר באופן לא אחיד), רק לטמפרטורת החדר, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן לשפוך מעל הקרום במחבת. צ ' יל, מכוסה, עד סט, על 3 שעות.
הפוך ציפוי: לנצח קרם עם סוכר חום באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. ממיסים קפה נמס ברום ומקפלים לתוך שמנת.
מורחים באופן שווה על פודינג מקורר, ולאחר מכן להפעיל סכין חדה דק סביב קצה "עוגה" ולהסיר בצד של מחבת.