טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום
טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין כגון שרדונה, חלמונים ביצה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום, אנדיב בלגי, שורש סלרי וסלט אגס עם אגוזים Vinaig, ו עולש מוקרם / אנדיב בלגי וסלרי עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שכב endives, לחתוך צדדים למטה, במחבת רדודה גדולה או צלחת צליה עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים מלח, יוצקים במלאי, ומסדרים חתיכות תפוז סביב מחבת. מכסים וצולים עד למכרז, כ -25 דקות. (Endive יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מגניב לטמפרטורת החדר ולהשליך תפוזים, ואז לקרר, מכוסה, בצלימת נוזל. כדי לחמם, להוסיף 1/2 כוס עוף טרי ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד חם, 5 עד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 מקלות בייגלה
אנדיב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים תנור ל 163°. מעיל ramekins או כוסות מאפין רדיד אלומיניום עם תרסיס שמן צמחי או מברשת עם שמן צמחי. בסיר גדול לשלב שורש סלרי ומים מלוחים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
Celeriac
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
2
בעוד שורש סלרי הוא רותח, בסיר קטן על חום מתון, קרם חם עד בקושי רותח (לא מאפשרים לרתיחה), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להכריח שורש סלרי דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
4
להעביר 1 1/2 כוסות שורש סלרי לבלנדר, שמירה על כל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף קרם חם תהליך על בינוני עד שמנת וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
6
להוסיף מלח תהליך רק עד בשילוב, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
בקערה גדולה, מקציפים קלות חלמונים ביצה. לאט להוסיף פירה שורש סלרי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. תערובת זן דרך מסננת בסדר, ואז מצקת לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
להעביר ramekins למחבת קלייה גדולה ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת כולה בנייר כסף, באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חורים קטנים 3 סנטימטרים זה מזה על פני השטח של נייר כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
מסטיק מנטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ
9
אופים עד פלאן נקבעים, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להעביר ramekins כדי rack. (Flans יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה. מקררים ב ramekins, עטוף בחוזקה, ואז לחמם במחבת קלייה גדולה מלא במים חמים ב 325°f תנור עד חם, כ 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
בסיר קטן, לשלב שיני שום ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז לנקז, להוסיף מים קרים טריים, ולהביא לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים, מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
4
העברה לבלנדר, להוסיף חמאה ומלח, להתמזג על בינוני עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, לכסות, ולשמור חם על חום נמוך מאוד, עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
להקציף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
חום יצוק ברזל או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים 4 פילה משני הצדדים עם מלח והעברה, עור-הצדדים-למעלה (יהיה פס בצבע ורוד פועל במרכז הדגים שבו עמוד השדרה היה) למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1 כף חמאה וצור, מבלי לזוז, עד תת הם חום זהוב, על 2 דקות. הפעל פילה מעל, חום נמוך יותר בינוני גבוה, ולהמשיך לבשל עד אטום רק, פחות מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, לנגב את המחבת נקי, ולבשל דגים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
להעביר 2 חצאים endive למרכז של כל צלחת. הפעל סכין קטנה, דקה או מרית אופסט סביב בתוך הקצוות של ramekins כדי לשחרר פלאן, ואז להפוך 1 החוצה על הצד של כל צלחת. כף שום nage מעל אנדיב העליון עם טורבט. מגררים 1 כפית כמהין על כל פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורבט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.