קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום

טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום
טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין כגון שרדונה, חלמונים ביצה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום, אנדיב בלגי, שורש סלרי וסלט אגס עם אגוזים Vinaig, ו עולש מוקרם / אנדיב בלגי וסלרי עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שכב endives, לחתוך צדדים למטה, במחבת רדודה גדולה או צלחת צליה עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים מלח, יוצקים במלאי, ומסדרים חתיכות תפוז סביב מחבת. מכסים וצולים עד למכרז, כ -25 דקות. (Endive יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מגניב לטמפרטורת החדר ולהשליך תפוזים, ואז לקרר, מכוסה, בצלימת נוזל. כדי לחמם, להוסיף 1/2 כוס עוף טרי ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד חם, 5 עד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אנדיבאנדיב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 163°. מעיל ramekins או כוסות מאפין רדיד אלומיניום עם תרסיס שמן צמחי או מברשת עם שמן צמחי. בסיר גדול לשלב שורש סלרי ומים מלוחים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
CeleriacCeleriac
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד שורש סלרי הוא רותח, בסיר קטן על חום מתון, קרם חם עד בקושי רותח (לא מאפשרים לרתיחה), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להכריח שורש סלרי דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
4
להעביר 1 1/2 כוסות שורש סלרי לבלנדר, שמירה על כל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף קרם חם תהליך על בינוני עד שמנת וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
להוסיף מלח תהליך רק עד בשילוב, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בקערה גדולה, מקציפים קלות חלמונים ביצה. לאט להוסיף פירה שורש סלרי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. תערובת זן דרך מסננת בסדר, ואז מצקת לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להעביר ramekins למחבת קלייה גדולה ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת כולה בנייר כסף, באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חורים קטנים 3 סנטימטרים זה מזה על פני השטח של נייר כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים עד פלאן נקבעים, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להעביר ramekins כדי rack. (Flans יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה. מקררים ב ramekins, עטוף בחוזקה, ואז לחמם במחבת קלייה גדולה מלא במים חמים ב 325°f תנור עד חם, כ 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
בסיר קטן, לשלב שיני שום ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז לנקז, להוסיף מים קרים טריים, ולהביא לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים, מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4
העברה לבלנדר, להוסיף חמאה ומלח, להתמזג על בינוני עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, לכסות, ולשמור חם על חום נמוך מאוד, עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
להקציף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
חום יצוק ברזל או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים 4 פילה משני הצדדים עם מלח והעברה, עור-הצדדים-למעלה (יהיה פס בצבע ורוד פועל במרכז הדגים שבו עמוד השדרה היה) למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 כף חמאה וצור, מבלי לזוז, עד תת הם חום זהוב, על 2 דקות. הפעל פילה מעל, חום נמוך יותר בינוני גבוה, ולהמשיך לבשל עד אטום רק, פחות מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, לנגב את המחבת נקי, ולבשל דגים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
להעביר 2 חצאים endive למרכז של כל צלחת. הפעל סכין קטנה, דקה או מרית אופסט סביב בתוך הקצוות של ramekins כדי לשחרר פלאן, ואז להפוך 1 החוצה על הצד של כל צלחת. כף שום nage מעל אנדיב העליון עם טורבט. מגררים 1 כפית כמהין על כל פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
שום גויה®שום גויה®
טורבטטורבט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.