טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום
טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין כגון שרדונה, חלמונים ביצה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום, אנדיב בלגי, שורש סלרי וסלט אגס עם אגוזים Vinaig, ו עולש מוקרם / אנדיב בלגי וסלרי עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שכב endives, לחתוך צדדים למטה, במחבת רדודה גדולה או צלחת צליה עם מכסה.
מפזרים מלח, יוצקים במלאי, ומסדרים חתיכות תפוז סביב מחבת. מכסים וצולים עד למכרז, כ -25 דקות. (Endive יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מגניב לטמפרטורת החדר ולהשליך תפוזים, ואז לקרר, מכוסה, בצלימת נוזל. כדי לחמם, להוסיף 1/2 כוס עוף טרי ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד חם, 5 עד 10 דקות.)
מחממים תנור ל 163°. מעיל ramekins או כוסות מאפין רדיד אלומיניום עם תרסיס שמן צמחי או מברשת עם שמן צמחי. בסיר גדול לשלב שורש סלרי ומים מלוחים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות.
בעוד שורש סלרי הוא רותח, בסיר קטן על חום מתון, קרם חם עד בקושי רותח (לא מאפשרים לרתיחה), על 2 דקות.
להכריח שורש סלרי דרך טחנת מזון.
להעביר 1 1/2 כוסות שורש סלרי לבלנדר, שמירה על כל שאריות.
הוסף קרם חם תהליך על בינוני עד שמנת וחלק, על 1 דקה.
להוסיף מלח תהליך רק עד בשילוב, על 10 שניות.
בקערה גדולה, מקציפים קלות חלמונים ביצה. לאט להוסיף פירה שורש סלרי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. תערובת זן דרך מסננת בסדר, ואז מצקת לתוך ramekins.
להעביר ramekins למחבת קלייה גדולה ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת כולה בנייר כסף, באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חורים קטנים 3 סנטימטרים זה מזה על פני השטח של נייר כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים עד פלאן נקבעים, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להעביר ramekins כדי rack. (Flans יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה. מקררים ב ramekins, עטוף בחוזקה, ואז לחמם במחבת קלייה גדולה מלא במים חמים ב 325°f תנור עד חם, כ 5 דקות.)
בסיר קטן, לשלב שיני שום ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז לנקז, להוסיף מים קרים טריים, ולהביא לרתיחה שוב.
מסננים, מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, כ-5 דקות.
העברה לבלנדר, להוסיף חמאה ומלח, להתמזג על בינוני עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, לכסות, ולשמור חם על חום נמוך מאוד, עד מוכן לשימוש.
חום יצוק ברזל או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מפזרים 4 פילה משני הצדדים עם מלח והעברה, עור-הצדדים-למעלה (יהיה פס בצבע ורוד פועל במרכז הדגים שבו עמוד השדרה היה) למחבת.
מוסיפים 1 כף חמאה וצור, מבלי לזוז, עד תת הם חום זהוב, על 2 דקות. הפעל פילה מעל, חום נמוך יותר בינוני גבוה, ולהמשיך לבשל עד אטום רק, פחות מ 1 דקה.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, לנגב את המחבת נקי, ולבשל דגים הנותרים באותו אופן.
להעביר 2 חצאים endive למרכז של כל צלחת. הפעל סכין קטנה, דקה או מרית אופסט סביב בתוך הקצוות של ramekins כדי לשחרר פלאן, ואז להפוך 1 החוצה על הצד של כל צלחת. כף שום nage מעל אנדיב העליון עם טורבט. מגררים 1 כפית כמהין על כל פילה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.