קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום

טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום
טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין כגון שרדונה, חלמונים ביצה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום, אנדיב בלגי, שורש סלרי וסלט אגס עם אגוזים Vinaig, ו עולש מוקרם / אנדיב בלגי וסלרי עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שכב endives, לחתוך צדדים למטה, במחבת רדודה גדולה או צלחת צליה עם מכסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים מלח, יוצקים במלאי, ומסדרים חתיכות תפוז סביב מחבת. מכסים וצולים עד למכרז, כ -25 דקות. (Endive יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מגניב לטמפרטורת החדר ולהשליך תפוזים, ואז לקרר, מכוסה, בצלימת נוזל. כדי לחמם, להוסיף 1/2 כוס עוף טרי ומבשלים, מכוסה, מעל חום מתון עד חם, 5 עד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אנדיבאנדיב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 163°. מעיל ramekins או כוסות מאפין רדיד אלומיניום עם תרסיס שמן צמחי או מברשת עם שמן צמחי. בסיר גדול לשלב שורש סלרי ומים מלוחים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
CeleriacCeleriac
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד שורש סלרי הוא רותח, בסיר קטן על חום מתון, קרם חם עד בקושי רותח (לא מאפשרים לרתיחה), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להכריח שורש סלרי דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
4
להעביר 1 1/2 כוסות שורש סלרי לבלנדר, שמירה על כל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף קרם חם תהליך על בינוני עד שמנת וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
להוסיף מלח תהליך רק עד בשילוב, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בקערה גדולה, מקציפים קלות חלמונים ביצה. לאט להוסיף פירה שורש סלרי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. תערובת זן דרך מסננת בסדר, ואז מצקת לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להעביר ramekins למחבת קלייה גדולה ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת כולה בנייר כסף, באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חורים קטנים 3 סנטימטרים זה מזה על פני השטח של נייר כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים עד פלאן נקבעים, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להעביר ramekins כדי rack. (Flans יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה. מקררים ב ramekins, עטוף בחוזקה, ואז לחמם במחבת קלייה גדולה מלא במים חמים ב 325°f תנור עד חם, כ 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
בסיר קטן, לשלב שיני שום ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז לנקז, להוסיף מים קרים טריים, ולהביא לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים, מוסיפים יין, ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה, ואז מורידים חום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב-1/2, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4
העברה לבלנדר, להוסיף חמאה ומלח, להתמזג על בינוני עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, לכסות, ולשמור חם על חום נמוך מאוד, עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
להקציף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
חום יצוק ברזל או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים 4 פילה משני הצדדים עם מלח והעברה, עור-הצדדים-למעלה (יהיה פס בצבע ורוד פועל במרכז הדגים שבו עמוד השדרה היה) למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 כף חמאה וצור, מבלי לזוז, עד תת הם חום זהוב, על 2 דקות. הפעל פילה מעל, חום נמוך יותר בינוני גבוה, ולהמשיך לבשל עד אטום רק, פחות מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, לנגב את המחבת נקי, ולבשל דגים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
להעביר 2 חצאים endive למרכז של כל צלחת. הפעל סכין קטנה, דקה או מרית אופסט סביב בתוך הקצוות של ramekins כדי לשחרר פלאן, ואז להפוך 1 החוצה על הצד של כל צלחת. כף שום nage מעל אנדיב העליון עם טורבט. מגררים 1 כפית כמהין על כל פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
שום גויה®שום גויה®
טורבטטורבט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.