טורט גלידת מרנג
מרנג גלידת טורט הוא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 469 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלידת קפה, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. נסו כיצד להכין גלידה ללא מכונת גלידה , טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , וטורט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה.
מניחים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים שני ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה; לצייר שלושה 8-1/2-in. עיגולים על נייר.
מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. זרוק מרנג בתלוליות על עיגולים; לפרוס לכיסוי.
אופים בחום של 250 מעלות למשך 1-1/4 שעות או עד להתייצבות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר.
מסננים את הפטל, שומרים מיץ. מניחים פירות יער בצד.
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1/2 כוס. בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה סירופ מייפל ומיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות פנימה פירות יער שמורים. לְהִתְקַרֵר.
להרכבה, מניחים מרנג אחד ב-10 אינץ'. תבנית קפיצית.
למרוח בגלידת קפה; מפזרים שליש מהשקדים. למעלה עם מרנג שני.
מורחים בגלידת שוקולד צ'יפס; מפזרים שליש מהשקדים. משטחים עם המרנג שנותר. מכסים ומקפיאים ללילה.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ותמצית שקדים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
הוצא את הטורט מהמקפיא; הפעילו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
הסר את הצד של המחבת. פרוסט עם קצפת.
מקשטים בפטל טרי ושאר השקדים. מכסים ומקפיאים לשעתיים לפחות.
מוציאים מהמקפיא ל-20 דקות לפני ההגשה.