קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

טורט גלידת מרנג

טורט גלידת מרנג
מרנג גלידת טורט הוא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 469 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלידת קפה, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. נסו כיצד להכין גלידה ללא מכונת גלידה , טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , וטורט שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים שני ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה; לצייר שלושה 8-1/2-in. עיגולים על נייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. זרוק מרנג בתלוליות על עיגולים; לפרוס לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך 1-1/4 שעות או עד להתייצבות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים את הפטל, שומרים מיץ. מניחים פירות יער בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
7
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1/2 כוס. בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה סירופ מייפל ומיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות פנימה פירות יער שמורים. לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
9
להרכבה, מניחים מרנג אחד ב-10 אינץ'. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
למרוח בגלידת קפה; מפזרים שליש מהשקדים. למעלה עם מרנג שני.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים בגלידת שוקולד צ'יפס; מפזרים שליש מהשקדים. משטחים עם המרנג שנותר. מכסים ומקפיאים ללילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים סוכר ותמצית שקדים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
הוצא את הטורט מהמקפיא; הפעילו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר את הצד של המחבת. פרוסט עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מקשטים בפטל טרי ושאר השקדים. מכסים ומקפיאים לשעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
17
מוציאים מהמקפיא ל-20 דקות לפני ההגשה.
18
מגישים עם רוטב פטל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל