קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

טורט גלידת מרנג

טורט גלידת מרנג
מרנג גלידת טורט הוא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 469 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלידת קפה, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. נסו כיצד להכין גלידה ללא מכונת גלידה , טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , וטורט שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים שני ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה; לצייר שלושה 8-1/2-in. עיגולים על נייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. זרוק מרנג בתלוליות על עיגולים; לפרוס לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך 1-1/4 שעות או עד להתייצבות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסננים את הפטל, שומרים מיץ. מניחים פירות יער בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1/2 כוס. בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה סירופ מייפל ומיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות פנימה פירות יער שמורים. לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
9
להרכבה, מניחים מרנג אחד ב-10 אינץ'. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
למרוח בגלידת קפה; מפזרים שליש מהשקדים. למעלה עם מרנג שני.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
מורחים בגלידת שוקולד צ'יפס; מפזרים שליש מהשקדים. משטחים עם המרנג שנותר. מכסים ומקפיאים ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
12
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים סוכר ותמצית שקדים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
הוצא את הטורט מהמקפיא; הפעילו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
15
הסר את הצד של המחבת. פרוסט עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
16
מקשטים בפטל טרי ושאר השקדים. מכסים ומקפיאים לשעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
17
מוציאים מהמקפיא ל-20 דקות לפני ההגשה.
18
מגישים עם רוטב פטל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל