מרנג גלידת טורט הוא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 469 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלידת קפה, חלבוני ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. נסו כיצד להכין גלידה ללא מכונת גלידה , טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , וטורט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים שני ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה; לצייר שלושה 8-1/2-in. עיגולים על נייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, תוך כדי הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. זרוק מרנג בתלוליות על עיגולים; לפרוס לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
גרעיני חמניות נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך 1-1/4 שעות או עד להתייצבות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסננים את הפטל, שומרים מיץ. מניחים פירות יער בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1/2 כוס. בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה סירופ מייפל ומיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.