טורט דלעת פקאן
מתכון זה מכין 16 מנות עם 342 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו פקאן טורט, פקאן טורט, ו דלעת-טורט שוקולד עם קצפת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הדלעת, הסוכר, השמן והביצים. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פקאן קצוץ.
יוצקים לתוך שלושה משומן 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לקבלת זיגוג, בקערה קטנה, היכו גבינת שמנת וסוכר ממתקים עד חלקה. מקציפים וניל מספיק חלב כדי להשיג עקביות מתפשטת.
מניחים שכבת עוגה אחת על מגש הגשה; מורחים עם שליש מהציפוי. חזור על שכבות פעמיים.
מקשטים בחצאי פקאן אם רוצים.