טורט חמאת בוטנים קפוא
טורט חמאת בוטנים קפוא לוקח כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 557 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . תמורת 78 סנט למנה , תקבלו קינוח שמתאים ל-12 מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. לכו לחנות וקנו סודה לשתייה, בוטנים, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוגי של 36% , וזה לא כל כך טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו חמאת בוטנים עם שוקולד, מטבלי בננות קפואים ,נגיסי בננה חמאת בוטנים מצופים שוקולד קפואים , וטארט עם קראסט שקדים .
הוראות
שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; ערבבו היטב. הניחו בטפיחות לתבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 23 ס"מ.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 15-17 דקות או עד להשחמה קלה. קררו לטמפרטורת החדר.
ערבבו את חמאת הבוטנים, סירופ התירס והדבש; ומרחו בזהירות חצי מהתערובת על הקלתית.
מורחים חצי מכמות הגלידה. מזלפים את יתרת תערובת חמאת הבוטנים מעל הגלידה.
מפזרים חצי מכמות האגוזים. מעל מכסים את יתרת הגלידה והאגוזים. מקפיאים עד להתייצבות, 3-4 שעות.
יש להניח לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.