טורט ליים קפוא
צריך קינוח צמחוני? טורט לימון קפוא יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מיץ ליים מפתח, סורבה לימון, שרבט לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שרבט, סורבה ופרוזן יוגורט במקרר כדי לרכך בעת הכנת הקרום.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה. הקש תערובת בתחתית מחבת springform 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
כפית או סקופ שרבט מרוכך, סורבה ופרוזן יוגורט לקערה גדולה.
מוסיפים מיץ ליים; מערבבים בעדינות כדי לערבב. תערובת כפית על הקרום במחבת, מתפשטת באופן שווה.
מפזרים קוקוס; לחץ קלות לתוך תערובת שרבט. להקפיא עד המשרד לפני ההגשה, לפחות 4 שעות.
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.