טורט פאדג' אגוזי
טורט פאדג' אגוזים הוא קינוח המיועד ל-14 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 23 גרם שומן , וסך של 430 קלוריות . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-10 דקות . אם יש לכם גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים, חלב, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כפית של 31% , מנה זו אינה מדהימה כל כך. נסו את עוגת גבינה שוקולד אגוזים , אורז אגוזים וטארט עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחלב מרוכז; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה, השמן והקינמון עד לקבלת פירורים. הניחו בצד 1/2 כוס לציפוי.
בבלנדר, מכסים וטוחנים אגסים עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסיפו לתערובת העוגה הנותרת עם הביצים; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות.
יוצקים לתבנית קפיצית משומנת בקוטר 23 ס"מ. מזלפים כפות של שוקולד מומס מעל הבלילה.
ערבבו את הפקאנים, המים ותערובת העוגה ששמרנו; ופרקו מעל השוקולד.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר.
ערבבו את ציפוי הקרמל והחלב עד לקבלת תערובת חלקה; טפטפו על צלחות הגשה. הניחו מעל פרוסת טורט.
מגישים עם קצפת או גלידה ומפזרים פקאנים אם רוצים.