קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט פאדג' אגוזי

טורט פאדג' אגוזי
טורט פאדג' אגוזים הוא קינוח המיועד ל-14 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 23 גרם שומן , וסך של 430 קלוריות . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-10 דקות . אם יש לכם גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים, חלב, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כפית של 31% , מנה זו אינה מדהימה כל כך. נסו את עוגת גבינה שוקולד אגוזים , אורז אגוזים וטארט עם קרום שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחלב מרוכז; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה, השמן והקינמון עד לקבלת פירורים. הניחו בצד 1/2 כוס לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בבלנדר, מכסים וטוחנים אגסים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסיפו לתערובת העוגה הנותרת עם הביצים; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
יוצקים לתבנית קפיצית משומנת בקוטר 23 ס"מ. מזלפים כפות של שוקולד מומס מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
ערבבו את הפקאנים, המים ותערובת העוגה ששמרנו; ופרקו מעל השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסירו את דפנות המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
ערבבו את ציפוי הקרמל והחלב עד לקבלת תערובת חלקה; טפטפו על צלחות הגשה. הניחו מעל פרוסת טורט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מגישים עם קצפת או גלידה ומפזרים פקאנים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן