מאפה עלים פטריות בר
מאפה פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקרום שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים, נגיסות בצק פטריות גבינה, ו משולשי בצק עלים פטריות של איבו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלות; לבשל ומערבבים עד מכרז, על 5 דקות. חום נמוך יותר בינוני נמוך ולהוסיף פטריות. מבשלים ומערבבים עד פטריות להפחית בחצי, על 15 דקות. מערבבים שום קלוי, גבינת פרמזן, ותימין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בקרם.
הסר מהחום ולאפשר תערובת פטריות להתקרר. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
פתח גיליון מאפה על פני השטח משוריין וקל להתגלגל לתוך 12 x 15 אינץ ' מרובע.
חותכים לשמונה עשרה ריבועים 3 אינץ'.
מניחים כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על מילוי כדי ליצור משולש. קמצוץ קצוות בחוזקה יחד עם מזלג לאטום.
אופים 12 עד 16 דקות, או עד חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.