קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר

טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר
המתכון לקרמל-פיסטוק טורט עם חלבה ושוקולד מריר יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך כל מטרה קמח, סירופ תירס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיסטוק, קרמל מלוח וקליפת שוקולד מרירה, שוקולד מריר-בורבון טורט, ו טורט שוקולד כהה ומדוכדך.

הוראות

1
מערבבים קמח, חלבה, סוכר ומלח במעבד. באמצעות פניות on / off, תהליך עד מעורבב למרקם חולי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לתוך 2 כדורים; להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף בנפרד פלסטיק. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד סירופ הופך ענבר עמוק או קליפ על מדחום ממתקים רושמים 360 ° F, מדי פעם מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, על 11 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום. בזהירות מערבבים בקרם (תערובת יהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
מוסיפים חמאה ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בפיסטוקים. מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. ריסוס קל 9 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים דיסק בצק 1 בין 2 גיליונות נייר קלף או נייר שעווה עד 11 אינץ 'עגול (הבצק יהיה על 1/3 אינץ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
הסר נייר עליון. הפוך את הבצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את הנייר שנותר. בליטת בצק לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מרדדים דיסק בצק שני בין 2 גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה עד 10 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
מברשת קצוות של קרום עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
הסר נייר עליון מדיסק הבצק השני. הפוך מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
הסר נייר. לחץ על הבצק סביב קצוות מחבת כדי לקצץ ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים טורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא זהוב, על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
להביא שמנת וחמאה רק כדי להרתיח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד וסירופ תירס; להקציף עד חלקה. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים מדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר צדדים מחבת טארט. הפוך טורט על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
הסר תחתית מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
יוצקים זיגוג חם מעל טורט (החלק התחתון של טורט הופך למעלה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
בואו לעמוד עד זיגוג קובע. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
10
חותכים לפרוסות דקות ומגישים.
11
* מרק שומשום זמין במעדנייה, בשווקים במזרח התיכון, בסופרמרקטים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ