טורט קרמל-בוטנים מתובל
טורט קרמל-בוטנים מתובל הוא קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 450 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . גשו לסופר וקנו את תוספת גלידת קרמל של Smucker's®, קינמון טחון, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. מטבל קרמל-חמאת בוטנים שמנת , טורט פקאן מתובל בצ'אי וטורט פקאן קרמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. רססו תבנית קפיצית בגודל 10 או 9 אינץ' עם תרסיס בישול מקורי של CRISCO® ללא הידבקות. לוחצים על בצק עוגיות בתחתית ו-1/4 אינץ' כלפי מעלה של התבנית.
אופים 16 עד 23 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין, כ-45 דקות.
בינתיים טורפים בקערה גדולה גבינת שמנת, 2/3 כוס מציפוי הקרמל, חמאת הבוטנים ואבקת הסוכר במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה וניל, קינמון ואגוז מוסקט. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה 1 כוס מהבוטנים. כיסוי; מקררים עד שהקרום מתקרר לחלוטין.
כף תערובת גבינת שמנת על קרום העוגיות. מקפיאים לפחות 30 דקות עד להתייצבות.
ממש לפני ההגשה, מעל עוגת הגבינה עם 1/4 כוס הבוטנים הנותרים ומטפטפים את תוספת 1/3 כוס הקרמל הנותרת. לחיתוך קל יותר, נגב את הסכין לאחר כל חיתוך. מכסים ומקררים את כל עוגת הגבינה שנותרה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.