טורט שוקולד דקדנטי
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 438 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, אבקת סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טורט שוקולד טראפל דקדנטי, טורט שוקולד פאדג'דקדנטי w / פטל-ללא גלוטן, טבעוני, Paleo, ו עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375°f (350°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). ישבנים קו רק של שני מחבתות 13x9 אינץ ' עם נייר או נייר שעווה; תרסיס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 5 דקות או עד עבה בצבע לימון.
להוסיף תערובת עוגה, מים ושמן; לנצח על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מניחים חצי הבלילה (כ 2 1/2 כוסות) בכל מחבת.
מורחים הבלילה מעט גבוה יותר בפינות מאשר במרכז.
אופים 13 עד 17 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפעל סכין סביב קצוות מחבתות כדי לשחרר עוגות במידת צורך. הפוך כל עוגה הפוכה על מגבת מטבח נקייה כל זרועים 1 כף אבקת סוכר; להסיר בזהירות לסכל. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בקערה בינונית, לנצח 3/4 כוס של שמנת הקצפה על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. בקערה בינונית אחרת, לנצח גבינת שמנת ו 3 כפות אבקת סוכר במהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל ו 2 כפות שמנת הקצפה על 30 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל 15 עד 30 שניות יותר; מערבבים עד שבבי נמסים. מערבבים שבבי נמס לתוך תערובת גבינת שמנת.
מוסיפים קצפת וממתקים טופי לתערובת; מערבבים עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
לקצץ קצוות של עוגות כדי להפוך אפילו.
חותכים כל עוגה בחצי לאורכו. במידת הצורך, לקצץ העליון של שכבות כדי להפוך משטח שטוח.
מניחים 1 חתיכת עוגה על מגש הגשה; להפיץ עם שליש המילוי (כ 3/4 כוס). חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם חתיכת העוגה שנותרה. לחץ בעדינות בצדדים כדי ליישר; במידת הצורך, לקצץ צדדים עד אפילו. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
בקערה בינונית למיקרוגל, לנצח חמאה על מהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, לנצח הנותרים זיגוג מרכיבים עד מעורבב היטב. שמור 3/4 כוס זיגוג לקישוט; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 30 דקות או עד עבה מספיק כדי צינור. בינתיים, מיקרוגל שנותר זיגוג על גבוה על 10 שניות או עד עקביות חמה מעט מתפשטת.
מורחים על גבי torte, לתת קצת לטפטף למטה הצדדים. להכניס למקרר טורט כ 30 דקות או עד זיגוג מוגדר.
כף שמורה זיגוג 3/4 כוס לתוך שקית לקשט מצויד קצה כוכב קטן. צינור גבול דקורטיבי סביב הקצוות העליונים של torte. מקררים לפחות 2 שעות. (Torte יכול להתבצע 2 ימים קדימה; הצדדים לעטוף בחוזקה עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.)
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.