טורטה גלידת דלעת
אם 64 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דלעת גלידת טורט יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פקאן, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו דלעת-שוקולד טורט עם דלעת קצפת.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים (תערובת יהיה מתפורר). לחץ בחוזקה על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת קפיץ 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים את הדלעת ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ציפורן) בקערה. לרכך 6 כוסות גלידה; להוסיף תערובת דלעת, ערבוב להתמזג. כפית חצי תערובת למחבת מוכנה. מכסים בניילון נצמד; להקפיא 1 שעה או עד המשרד. כיסוי והקפאת גלידת דלעת שנותרה.
לרכך הנותרים 3 כוסות גלידת וניל; מערבבים 3 כפות פקאן.
מורחים על שכבת גלידת דלעת; להקפיא 1 שעה או עד המשרד. לרכך הנותרים 3 כוסות גלידה דלעת; להפיץ על תערובת גלידת וניל. כיסוי; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
חותכים טורט לתוך 12 טריזים.
מניחים טריז 1 על כל אחד 12 צלחות.
מקום ציפוי בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות. למעלה כל מנה עם ציפוי 1 כף; מפזרים 1/4 כפית פקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "