טורטה תפוחי אדמה איטלקית
טורטה תפוחי אדמה איטלקית דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, שיני שום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה טוב. טורטה פיליפיני פוגש פריטטה איטלקית, עוגת שקדים לימון איטלקי ללא דגנים (טורטה קפרזה ביאנקה), ו טורטה צ'יפס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף קמח, שמן, מלח, וביצה. תערובת תפוחי אדמה מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מורחים תערובת תפוחי אדמה למחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב תיבול, שום ועגבניות; להפיץ באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
מערבבים גבינות ומפזרים על תערובת עגבניות.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד הזהב.
חותכים טורטה לתוך 4 טריזים.
מקשטים עם קורנית, אם תרצה.