קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

טורטלי עם זנב

טורטלי עם זנב
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנב) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם chard שוויצרי, חמאה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Tortelli con la Coda (טורטלי עם זנבות), טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), ו Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli.

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: לקצץ את גבעולי chard השוויצרי ושמורה לשימוש נוסף. לשטוף את העלים היטב, ובלי לנער את המים, לתחוב את העלים לתוך סיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 1/3 כוס מים, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד נבול, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולאפשר להתקרר. לסחוט את העלים יבשים ככל האפשר, דק קוצצים ולהעביר לקערה בגודל בינוני.
4
מקציפים את הריקוטה ומערבבים אותו לתוך chard. תערובת 3/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, מלח ופלפל ואגוז מוסקט. טעם לאיזון. הכה בביצה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5
מילוי הפסטה: למתוח ולדלל את הפסטה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את הפסטה לרצועות ארוכות על 4 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים כל רצועה לחצי לאורכו. שמרו על רצועות הפסטה מכוסות בניילון נצמד עד שתהיו מוכנים לעבוד איתם. צור צורות יהלום על ידי חיתוך כל אחד מהרצועות באלכסון, ריווח החתכים כל 2 1/4 אינץ', כך הצדדים של כל יהלום למדוד על 2 1/4 אינץ'. שמור את חתיכות לחתוך מכוסה בזמן שאתה עובד עם 1 או
מרכיבים שתצטרך
8
שים שורה צרה (כ 1 כפית) של מילוי במרכז כל יהלום.
9
מניחים את הפסטה עם רצועה ארוכה של מילוי בניצב לך. מקפלים את 2 נקודות של היהלום בצד שמאל וימין של השורה של מילוי אחד על השני, מכסה את המילוי. צבטו יחד את 2 חתיכות הפסטה החופפות, באמצעות האגודל והאצבע כדי ליצור שורה של סגרים צבט לאורך הפסטה. כשאתם צובטים יחד את הפסטה, סובבו אותה מעט כדי ליצור רכס גלי. קפלים זה ייצרו מראה אדוק, מסולסל.
מרכיבים שתצטרך
10
לסובב ולאטום את הקצוות, יצירת זנבות.
11
מניחים אותם בשכבה אחת, בלי לגעת, על הסלים מרופדים במגבת. לחשוף יותר של פסטה לחתוך ולחזור על התהליך. לאחר אצווה הראשונה נעשית, למתוח דק את החלק הבא של הבצק, ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
12
בישול והגשה של טורטלי: מנות מנה ומרק מתחממות בתנור נמוך. הכינו מסננת גדולה לניקוז הטורטלי. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה חזקה ולהוסיף 2 כפות מלח. טיפה בפסטות ומבשלים עד הזנבות שלהם הם מוצקים בצורה נעימה עד הנשיכה עדיין רך מספיק כדי לאכול. אם טרי, הם ייקחו על 3 עד 4 דקות. אם הם נעשו עד 24 שעות קדימה, הם עשויים להזדקק 8 עד 10 דקות. בעוד הפסטה מבשלת, ממיסים את החמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
13
בעדינות לשפוך את tortelli מבושל לתוך המסננת, דואג לא לשבור אותם. בזהירות לשפוך על 1/3 של הפסטות לתוך קערת הגשה מחוממת. כפית שליש מהחמאה עליהם, ולאחר מכן זריפת נדיבה של הגבינה. למעלה אחר עם השלישי, ועוד חמאה וגבינה. לבסוף לשפוך את החלק האחרון, העליון אותו עם שאר חמאה וגבינה, ומגישים מיד. להעביר כל שאריות גבינה בנפרד.
מרכיבים שתצטרך