ניתן להכין את המתכון של טורטליני דלעת חמאה עם רוטב חמאה חומה תוך שעה ו-10 דקות בערך . מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 $ למנה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, אגוזי מלך, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטליני דלעת חמאה עם רוטב מרווה חמאה חומה ו-A , דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני , וסטייקים דלעת חמאה עם רוטב חמאה חומה-מרווה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
להכנת הטורטליני, מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. על תבנית מרופדת בנייר כסף מערבבים יחד את דלעת החמאה, 2 כפות שמן זית, עשבי תיבול דה פרובנס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים בתנור עד לריכוך וזהוב, כ-25 דקות. בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים את השאלוט והשום עד להזהבה קלה, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
במעבד מזון מערבבים את תערובת דלעת החמאה, תערובת השאלוט וגבינת הריקוטה ומקציפים כמה פעמים להתמזגות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את עוגיות האמרטי המרוסקות, את אגוז המוסקט, ומפזרים מלח ופלפל שחור גרוס טרי. דופקים עד לקבלת תערובת חלקה. את מילוי הטורטליני אפשר להכין יום אחד קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קובצי Cookie של Amaretti
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
להכנת הטורטליני, פורסים 6 עורות וונטון, תוך שמירה על שאר הקליפות בתוך האריזה או מתחת למגבת נייר לחה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים 1 כף תערובת דלעת באמצע כל קליפה. טובלים מברשת מאפה במעט מים ומרטיבים את קצוות העור. קפל בעדינות את העטיפה המרובעת למשולש, וודא שהקצוות סגורים היטב ואין כיסי אוויר בפנים. הרטיבו את שתי הפינות התחתונות של הצלע הארוכה ביותר של המשולש והפגישו אותן בעדינות, לחיצה קלה כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
מניחים את הטורטליני שנוצרו על תבנית עם נייר אפייה ומכסים בניילון נצמד. לפני פריסת עוד 6 יריעות וונטון, הקפידו לייבש את משטח העבודה. זה יעזור למנוע מהטורטליני להידבק לתבנית האפייה. ממשיכים עד שמשתמשים בכל תערובת דלעת החמאה. אמורים להיות כ-36 טורטליני. (ניתן ליצור את הטורטליני, להקפיא על תבנית האפייה, להעביר לשקית ניילון או מיכל סגור היטב ולשמור עד חצי שנה. לבישול פשוט לזרוק את הרביולי הקפוא למים הרותחים המומלחים ולבשל 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
רביולי
רצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
9
להכנת הרוטב והגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את המרווה, האגוזים והחמוציות ומבשלים עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות. מכבים את האש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מערבבים לאיחוד. לאחר מכן, הניחו בעדינות את הטורטליני במים הרותחים וערבבו בעדינות. כשהם מתחילים לצוף הם מוכנים, כ-3 דקות. בעזרת כף מחוררת מורחים בעדינות את הטורטליני על צלחת הגשה, מעלים את רוטב החמאה החומה, מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.