ניתן להכין את המתכון של טורטליני דלעת חמאה עם רוטב חמאה חומה תוך שעה ו-10 דקות בערך . מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 $ למנה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, אגוזי מלך, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטליני דלעת חמאה עם רוטב מרווה חמאה חומה ו-A , דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני , וסטייקים דלעת חמאה עם רוטב חמאה חומה-מרווה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
להכנת הטורטליני, מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. על תבנית מרופדת בנייר כסף מערבבים יחד את דלעת החמאה, 2 כפות שמן זית, עשבי תיבול דה פרובנס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים בתנור עד לריכוך וזהוב, כ-25 דקות. בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים את השאלוט והשום עד להזהבה קלה, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
במעבד מזון מערבבים את תערובת דלעת החמאה, תערובת השאלוט וגבינת הריקוטה ומקציפים כמה פעמים להתמזגות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
מוסיפים את עוגיות האמרטי המרוסקות, את אגוז המוסקט, ומפזרים מלח ופלפל שחור גרוס טרי. דופקים עד לקבלת תערובת חלקה. את מילוי הטורטליני אפשר להכין יום אחד קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קובצי Cookie של Amaretti
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
להכנת הטורטליני, פורסים 6 עורות וונטון, תוך שמירה על שאר הקליפות בתוך האריזה או מתחת למגבת נייר לחה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים 1 כף תערובת דלעת באמצע כל קליפה. טובלים מברשת מאפה במעט מים ומרטיבים את קצוות העור. קפל בעדינות את העטיפה המרובעת למשולש, וודא שהקצוות סגורים היטב ואין כיסי אוויר בפנים. הרטיבו את שתי הפינות התחתונות של הצלע הארוכה ביותר של המשולש והפגישו אותן בעדינות, לחיצה קלה כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
מניחים את הטורטליני שנוצרו על תבנית עם נייר אפייה ומכסים בניילון נצמד. לפני פריסת עוד 6 יריעות וונטון, הקפידו לייבש את משטח העבודה. זה יעזור למנוע מהטורטליני להידבק לתבנית האפייה. ממשיכים עד שמשתמשים בכל תערובת דלעת החמאה. אמורים להיות כ-36 טורטליני. (ניתן ליצור את הטורטליני, להקפיא על תבנית האפייה, להעביר לשקית ניילון או מיכל סגור היטב ולשמור עד חצי שנה. לבישול פשוט לזרוק את הרביולי הקפוא למים הרותחים המומלחים ולבשל 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
רביולי
טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
9
להכנת הרוטב והגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
10
מוסיפים את המרווה, האגוזים והחמוציות ומבשלים עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ-3 דקות. מכבים את האש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מערבבים לאיחוד. לאחר מכן, הניחו בעדינות את הטורטליני במים הרותחים וערבבו בעדינות. כשהם מתחילים לצוף הם מוכנים, כ-3 דקות. בעזרת כף מחוררת מורחים בעדינות את הטורטליני על צלחת הגשה, מעלים את רוטב החמאה החומה, מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.