טורטליני עם רוטב חמאה מרווה
טורטליני עם רוטב חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1150 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו כתף חזיר טחונה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, עגל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו, דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, ו Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בינונית על להבה נמוכה בינונית משלבים את החמאה והמרווה לאט ממיסים אותם כדי לשלב את הטעמים. לבשל tortellini במים מלוחים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד כל tortellini צפים על גבי הסיר. לאחר tortelloni נעשים לנקז פסטה להזמין 1/2 כוס מי הפסטה.
מניחים tortelloni במחבת הטחון עם חמאה מומסת ומרווה.
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים וזורקים לשלב. מבשלים כ -30 שניות, לבדוק תיבול ומגישים.;
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. באמצעות מזלג להכות יחד את הביצים ושמן ולהתחיל לשלב את הקמח, מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 1 שעה במקרר.
בתנור הולנדי או תחתית כבדה, סיר גדול, לחמם את החמאה ואת השמן עד שהוא קצף ושוקע.
מוסיפים את תרנגול ההודו, בשר עגל וכתף חזיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר משחימים היטב ומתחיל לשחרר כמה מיצי שלה.
הוסף את prosciutto ו mortadella ומבשלים 5 דקות יותר.
מניחים במעבד מזון ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הביצה ואת Parmigiano-רג ' יאנו ומערבבים היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מגלגלים את הפסטה לסדינים בעזרת מכונת פסטה. עבור עובי גיליון הפסטה הרצוי, בהדרגה להעביר את הבצק דרך ההגדרות החל עם הרחב ביותר והמשך להגדרת מספר 9.
עם חותך פסטה או סכין, לחתוך את הפסטה לריבועים 1 1/2 אינץ'.
מניחים 3/4 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לחץ על כל אוויר סביב המילוי, ולחץ כדי לאטום את הקצוות. להביא את הנקודות של הצד הארוך יחד כדי ליצור טבעת, ולאטום בין האצבעות.
מניחים את tortellini בצד על מחבת גיליון, לעטוף היטב עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. טורטליני שאינו בשימוש עשוי להיות מאוחסן קפוא עד 2 חודשים.