מילקשייק קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מילקשייק קרמל מלוח. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 972 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, גלידת וניל שעועית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מילקשייק קרמל מלוח בורבון, מילקשייק קפה קרמל, ו מילקשייק תפוח קרמל (פוסט אורח על ידי המורה-שף) (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף 1/3 כוס מים לסיר בינוני ולהגדיר על חום גבוה. בזהירות לשפוך את הסוכר ישירות למרכז כך שאף אחד ממנו ניתז את הצדדים של הסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מתחיל להפוך לחום. אל תערבבי את הסיר. אם אתה צריך, בעדינות לסובב את הסיר כדי לעזור להמיס את כל הסוכר. לאחר הסוכר הופך צבע חום עמוק, להסיר מן החום בזהירות לשפוך את הקרם, לטפל כפי שהוא יהיה להתיז קצת.
מוסיפים את החמאה, המלח והוניל. מערבלים את הסיר עד שהחמאה מתמוססת לחלוטין ובאופן שווה לרוטב הקרמל.
טפטוף קטן של רוטב קרמל לתוך 2 כוסות מילקשייק גבוהות.
מוסיפים את הגלידה, החלב ואת רוטב הקרמל הנותר לבלנדר. להתמזג עד חלקה ויוצקים לתוך המשקפיים.
הערה של קוק: עבור גרסה בוגרת של משקה זה להוסיף 1 1/2 אונקיות רום לכל מילקשייק!