טורקיה Prosciutto Scallopini
טורקיה Prosciutto Scallopini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חזה הודו, מלח, גבינת פונטינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צדפות הודו, צליפיני הודו מהיר, ו צדפות הודו עם לימון וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את טורקיה בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ולשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים הודו עם מלח, פלפל, קורנית. לדלות בקמח.
מבשלים פרוסות חזה הודו במרגרינה ושמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד למכרז.
מעבירים תרנגול הודו לתבנית אפייה משומנת בגודל 13x9x2 אינץ'.
מניחים פרוסה 1 של פרושוטו על כל פרוסת טורקיה.
מפזרים באופן שווה עם גבינות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 15 דקות או עד מבעבע.