טורקיה אנטיפסטו פניני
טורקיה אנטיפסטו פניני דורש בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה עיקרית זו כוללת 268 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, גבינת פרובולון, חצאי עגבניות מיובשות לחות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו טורקיה אנטיפסטו פניני, אנטיפסטו סטרומבולי פניני ... וביקור במאפיית הוואי של המלך!, ו טורקיה ופאניני תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים מיונז באופן שווה על כל פרוסת לחם. מעל כל אחת מ -4 פרוסות הלחם באופן שווה עם הודו, ארטישוק, עגבנייה, פלפל, עלי בזיליקום וגבינה. למעלה עם פרוסות הלחם שנותרו. מצפים את שני צידי הכריכים בתרסיס בישול.
מניחים כריכים על גריל פניני. צולים 3 עד 4 דקות או עד שהלחם שחום והגבינה נמסה.
חותכים פניני לשניים לפני ההגשה, אם רוצים.