טורקיה ביסקוויט פוטי
טורקיה ביסקוויט פוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו טורקיה פוטי עם קרום ביסקוויט צ'דר, עוגת ביסקוויט עוף, ו זרוק ביסקוויט עוף פוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול מבשלים בצל ושום על אש בינונית עד שהם רכים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, השעועית והמרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
שלב את הקמח ומרק הפטריות; מערבבים לתערובת ירקות.
מוסיפים את ההודו והתבלינים.
העברה ל -2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, אבקת האפייה והאורגנו.
חותכים פנימה את החמאה עד לפיזור אחיד. מערבבים חלב. זרוק את הבלילה בשש תלוליות על תערובת הודו חמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז הביסקוויטים יוצא נקי והביסקוויטים חומים זהובים.