טורקיה ופטריות עגבניות שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עגבניות שמנת הודו ופטריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 661 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות הודו שמנת, אורגנו קרמי, פטריות ותבשיל הודו, ו טורקיה, פטריות, עגבניות אלפרדו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הערת קוק: מערבבים פנימה את כל שאריות הפטריות מארוחת הפטריות הקלויה באמצע השבוע.
בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד ו -2 כפות חמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות, הרוזמרין, הטימין ועלי הדפנה ומבשלים עד שהפטריות שחומות קלות, בערך 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להעלות את החום קצת לבשל 5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, רוטב ווסטרשייר והציר. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה.
מוסיפים את ההודו ומחממים עד שהתערובת מבעבעת, ואז מכבים את האש ומצננים. יש לאחסן במקרר לארוחה מקדימה.
מחממים מחדש את הרוטב, בסיר מכוסה, על אש בינונית, ואז חושפים את הסיר ומערבבים פנימה את השמנת. מבשלים על אש נמוכה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומוסיפים את הניוקי. מבשלים עד שהם צפים, בערך 1 עד 2 דקות.
מסננים את הניוקי ואותם לסיר. מערבבים פנימה את יתרת 1 כף החמאה ומתבלים ברמז של אגוז מוסקט טרי מגורד.
מגישים בקערות רדודות ומעליהן הרבה רוטב שמנת ושמנמן וקצת גבינה.