קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

טורקיה רביולי לזניה

טורקיה רביולי לזניה
טורקיה לזניה רביולי דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 48%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לזניה טורקיה רביולי קדימה, לזניה רביולי, ו לזניה רביולי.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים הודו על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
3
בסיר גדול מבשלים גזר ופטריות בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פטריותפטריות
גזרגזר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מורחים 1/2 כוס רוטב בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
שכבה עם מחצית מהרביולי, תערובת רוטב הספגטי, הודו וגבינות. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
טורקיה כולהטורקיה כולה
6
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
מכסים ואופים בחום של 375 כוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע. לחשוף; אופים עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון