טורקיה לזניה רביולי דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 48%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לזניה טורקיה רביולי קדימה, לזניה רביולי, ו לזניה רביולי.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים הודו על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
3
בסיר גדול מבשלים גזר ופטריות בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי.
רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.