קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

טורקיה רזה-קציץ בשר תרד

טורקיה רזה-קציץ בשר תרד
קציץ בשר הודו רזה-תרד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חזה הודו טחון, מלח, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, ומטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
להוסיף שום, ו חצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
הסר מהחום.
6
שלב תערובת בצל, פירורי לחם, ואת 8 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך תרד), ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
תרדתרד
בצלבצל
7
בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 5 אינץ 12 x על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
8
תבריש קטשופ מעל כיכר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מדחום רושם 160; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור