טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים)
טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 867 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בריח עם רגליים קונפי, חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, ו רגלי הודו צלויות בעשב.
הוראות
הסר giblets וצוואר להקפיא לשימוש אחר או להשליך. לשטוף את החלל ביסודיות לטפוח יבש עם מגבות נייר. לקצץ את רוב עודף שומן ועור מן הצוואר והחלל.
מניחים את כל החומרים המביאים למעט שמן צמחי בעציץ גדול מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר מלח הוא מגניב, לטבול חתיכה חזה הודו במי מלח. (השתמש שקית פלסטיק resealable מלא באמצע הדרך עם מים או משקל אחר כדי לשמור אותו שקוע לחלוטין.) מכסים ומקררים עבור 24 hours.To צלי, תנור חום עד 350 ° F.
הסר שד ממי מלח ויבש ביסודיות עם מגבות נייר. לשפשף את העור עם שמן צמחי ומניחים שד על תבנית אפייה כבדה או במחבת צלייה. צולים בתנור עד השד מגיע לטמפרטורה פנימית של 66° על מדחום מיידי לקרוא.
מניחים רגלי תרנגול הודו על מגש גדול ומלח בכבדות שני הצדדים של כל רגל.
מפזרים שום, עלי דפנה, קורנית, וגרגירי פלפל מלמעלה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 12 שעות או לילה.
מניחים את הרגליים, צד העור למטה, עם confit חומרי טעם (למעט מלח) בתנור הולנדי או סיר כבד תחתית גדול עם מכסה הידוק לכסות עם שומן ברווז ושמן צמחי.
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה, מוודאים שהרגליים לא נדבקות. מכסים, מכבים חום ומניחים בתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך, על 2 שעות.
הסר תבשיל מהתנור להתקרר על מדף. אם מגישים מיד, רגליים חומות כמתואר בשלב הבא; אם לא, במקום תבשיל מקורר במקרר עד ready.To רגליים חומות, תנור חום עד 350 ° F.
מניחים מחבת nonstick גדולה על הכיריים על חום גבוה. בזהירות להגדיר את הרגליים בצד העור למטה במחבת ומבשלים עד העור הוא חום, על 2 דקות.
מניחים בתנור ומבשלים עד מחומם דרך, כ 12 דקות.לרוטב הפטריות: במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, מניחים שומן ברווז או חמאה ופטריות מטוגנות בקבוצות; עונה לפי הטעם. להזמין פטריות מבושלות בקערה. אם משתמשים בכבד אווז, לטגן אותו במהירות באותה מחבת המשמשת את הפטריות (ללא כל שומן) על חום גבוה ומבשלים רק עד להשחמה.
מניחים על מגבות נייר ושמורה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלאי. אם לא משתמשים בכבד אווז, מוסיפים 1/4 כוס שמורות שאריות מחבת מטורקיה.כאשר מוכן לשרת, להביא תערובת שאלוט לרתיחה, ולהוסיף פטריות, כבד אווז, ופטרוזיליה.
מערבבים היטב ומגישים מיד.שיוך משקאות: Bouchard Ainé & Fils Pommard, צרפת. כל כך הרבה הכנה לתרנגול הודו ראויה ליין טוב. הפטריות ברוטב מרמזות על אחד מחבריהם האהובים, פינו נואר מבורגונדי. הכפר Pommard עושה פינו עם פירות נחמדים, אבל גם איכות ארצי יפה, בדיוק כמו הפטריות. הטנינים המשובחים אך העשירים שלה יתבלבו את תרנגול ההודו בצורה יפה.