קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים)

טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים)
טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 867 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בריח עם רגליים קונפי, חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, ו רגלי הודו צלויות בעשב.

הוראות

1
הסר giblets וצוואר להקפיא לשימוש אחר או להשליך. לשטוף את החלל ביסודיות לטפוח יבש עם מגבות נייר. לקצץ את רוב עודף שומן ועור מן הצוואר והחלל.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מניחים את כל החומרים המביאים למעט שמן צמחי בעציץ גדול מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר מלח הוא מגניב, לטבול חתיכה חזה הודו במי מלח. (השתמש שקית פלסטיק resealable מלא באמצע הדרך עם מים או משקל אחר כדי לשמור אותו שקוע לחלוטין.) מכסים ומקררים עבור 24 hours.To צלי, תנור חום עד 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר שד ממי מלח ויבש ביסודיות עם מגבות נייר. לשפשף את העור עם שמן צמחי ומניחים שד על תבנית אפייה כבדה או במחבת צלייה. צולים בתנור עד השד מגיע לטמפרטורה פנימית של 66° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים רגלי תרנגול הודו על מגש גדול ומלח בכבדות שני הצדדים של כל רגל.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מפזרים שום, עלי דפנה, קורנית, וגרגירי פלפל מלמעלה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מלח מרגליים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את הרגליים, צד העור למטה, עם confit חומרי טעם (למעט מלח) בתנור הולנדי או סיר כבד תחתית גדול עם מכסה הידוק לכסות עם שומן ברווז ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה, מוודאים שהרגליים לא נדבקות. מכסים, מכבים חום ומניחים בתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר תבשיל מהתנור להתקרר על מדף. אם מגישים מיד, רגליים חומות כמתואר בשלב הבא; אם לא, במקום תבשיל מקורר במקרר עד ready.To רגליים חומות, תנור חום עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הרגליים מתבשיל.
9
מניחים מחבת nonstick גדולה על הכיריים על חום גבוה. בזהירות להגדיר את הרגליים בצד העור למטה במחבת ומבשלים עד העור הוא חום, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מניחים בתנור ומבשלים עד מחומם דרך, כ 12 דקות.לרוטב הפטריות: במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, מניחים שומן ברווז או חמאה ופטריות מטוגנות בקבוצות; עונה לפי הטעם. להזמין פטריות מבושלות בקערה. אם משתמשים בכבד אווז, לטגן אותו במהירות באותה מחבת המשמשת את הפטריות (ללא כל שומן) על חום גבוה ומבשלים רק עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים על מגבות נייר ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מוסיפים שאלוט ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלאי. אם לא משתמשים בכבד אווז, מוסיפים 1/4 כוס שמורות שאריות מחבת מטורקיה.כאשר מוכן לשרת, להביא תערובת שאלוט לרתיחה, ולהוסיף פטריות, כבד אווז, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מערבבים היטב ומגישים מיד.שיוך משקאות: Bouchard Ainé & Fils Pommard, צרפת. כל כך הרבה הכנה לתרנגול הודו ראויה ליין טוב. הפטריות ברוטב מרמזות על אחד מחבריהם האהובים, פינו נואר מבורגונדי. הכפר Pommard עושה פינו עם פירות נחמדים, אבל גם איכות ארצי יפה, בדיוק כמו הפטריות. הטנינים המשובחים אך העשירים שלה יתבלבו את תרנגול ההודו בצורה יפה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים