טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Timbales פירות ים עם טרגון Beurre Blanc. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 183 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עצמות, גבעולי טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו Timbales של סול & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc, הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc, ו רוטב Beurre Blanc כתום למאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ולנקז סלמון, שרימפס, צדפות.
חותכים סלמון לחתיכות 1 אינץ'.
במעבד מזון, מערבולת פירות ים כדי להדביק עבה.
מוסיפים חלבונים ביצה, מלח, קאיין, ואגוז מוסקט; מערבולת עד מעורבב. לאחר מכן להוסיף קרם מערבולת עד חלקה מאוד.
חמאה 8 תבניות או ramekins (1/3-עד 1/2 כוס גודל). תערובת פירות ים כפית באותה מידה לתוך תבניות ורמת התפשטות.
יוצקים 1/2 אינץ 'של מים רותחים לתוך תבנית אפייה 12 על 17 אינץ'. הגדר תבניות במים לכסות מחבת בחוזקה עם נייר.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד מתכת מוכנס למרכז טימבאלס יוצא נקי, כ -15 דקות. עם מרית רחבה, להרים timbales מהמים. אם נעשה עד 30 דקות קדימה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
כף טרגון Beurre Blanc באותה מידה על שמונה צלחות חמות (ראה הערות). הפעל סכין בין timbales וצדדים של תבניות. הפוך עובש על רוטב על כל צלחת לשחרר timbale; להסיר עובש.
מקשטים טימבאלס עם עירית טרייה.
טרגון Beurre Blanc: במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להרתיח 1/3 כוס חומץ יין לבן, 1/3 כוס ורמוט יבש, 3 כפות שאלוט טחון טחון טרגון טחון טריות קצוץ עד מופחת 1/4 כוס, 5 עד 8 דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.רק לפני ההגשה, להגדיר מחבת מעל חום גבוה, להוסיף 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה, ומערבבים כל הזמן עד שהוא נמס מבעבע, 2 עד 3 דקות.