קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc

טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Timbales פירות ים עם טרגון Beurre Blanc. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 183 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עצמות, גבעולי טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו Timbales של סול & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc, הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc, ו רוטב Beurre Blanc כתום למאכלי ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף ולנקז סלמון, שרימפס, צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
חותכים סלמון לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
במעבד מזון, מערבולת פירות ים כדי להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים חלבונים ביצה, מלח, קאיין, ואגוז מוסקט; מערבולת עד מעורבב. לאחר מכן להוסיף קרם מערבולת עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
חמאה 8 תבניות או ramekins (1/3-עד 1/2 כוס גודל). תערובת פירות ים כפית באותה מידה לתוך תבניות ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים 1/2 אינץ 'של מים רותחים לתוך תבנית אפייה 12 על 17 אינץ'. הגדר תבניות במים לכסות מחבת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד ששיפוד מתכת מוכנס למרכז טימבאלס יוצא נקי, כ -15 דקות. עם מרית רחבה, להרים timbales מהמים. אם נעשה עד 30 דקות קדימה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
כף טרגון Beurre Blanc באותה מידה על שמונה צלחות חמות (ראה הערות). הפעל סכין בין timbales וצדדים של תבניות. הפוך עובש על רוטב על כל צלחת לשחרר timbale; להסיר עובש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מקשטים טימבאלס עם עירית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
10
טרגון Beurre Blanc: במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להרתיח 1/3 כוס חומץ יין לבן, 1/3 כוס ורמוט יבש, 3 כפות שאלוט טחון טחון טרגון טחון טריות קצוץ עד מופחת 1/4 כוס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
Beurre BlancBeurre Blanc
ורמוט יבשורמוט יבש
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.רק לפני ההגשה, להגדיר מחבת מעל חום גבוה, להוסיף 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה, ומערבבים כל הזמן עד שהוא נמס מבעבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים חמים.