טימין לימון Swordfish
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לימון טימין Swordfish. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 2029 קלוריות, 204 גר' של חלבון, ו 123 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך מיץ לימון, טימין, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו טימין לימון Swordfish, דג חרב עם טימין ריח אספרגוס, ו דג חרב בגריל וסלט חצילים עם דבש-טימין ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
הנח את דג החרב בקערה רדודה.
לטאטא את מיץ לימון, שאלוט, שום, חרדל, שמן טימין בקערה קטנה; העונה עם פלפל.
שפוך על דג החרב.להשרות, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, או במקרר במשך כמה שעות.הגדר את הגז או גריל פחם שלך לצחצח מתלה הגריל עם שמן.מסדרים את דג החרב על המדף; גריל במשך 3-4 דקות בכל צד, או עד צרוב בצד החיצוני מבושל דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.