טיפים בקר של סבתא קין ואורז
סב קיין בשר בקר ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בשר בקר, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר בריא טיפים על אורז, טיפים בקר Cajun עם אורז, ו טיפים בשר פטריות עם אורז.
הוראות
ממיסים חמאה בשמן זית בסיר כבד גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מניחים קמח בקערה רדודה ומעלים את קצות הבשר בקמח. חום את הבשר בחמאה ובשמן החמים, ערבוב לעתים קרובות, כ -15 דקות.
יוצקים מים לתוך הסיר, לגרד להמיס חתיכות מזון משחימים מתחתית הסיר. מערבבים בחבילות הטעם מתערובת האורז וממיסים; מערבבים את האורז והפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה; מבשלים עד שהבשר רך והאורז ספג את הנוזל, 20 עד 30 דקות נוספות.