קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה
ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 268 גרם של שומן, וסך הכל 2918 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו ברווזים, מלח כשר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה, סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ו ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטינה יוס.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבודה מקצה חלל גדול, עור ברווז נפרד (כולל שומן) מבשר השד ככל האפשר על ידי עבודה האצבעות שלך בין העור לבשר, להיזהר לא לקרוע את העור, ואז לדקור את העור על כל הברווזים עם מזלג. לשים ברווזים, חזה הצדדים למעלה, זה לצד זה במחבת צלייה גדולה flameproof ולשפשף כל ברווז בתוך ומחוץ עם מלח כשר. מחלקים בצל וסלרי בין חללי ברווז ומפזרים סוכר 1/2 כוס סביב ברווזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
יוצקים מספיק מים רותחים-חמים על ברווזים (כדי לעזור להדק את העור) כדי להגיע על חצי עד ברווזים (לא למלא מחבת צלייה יותר מ 1 אינץ ' מן השפה). מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד, ולאחר מכן להעביר בזהירות לתנור וברווזי צמה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מחבת מהתנור ולהסיר רדיד (לא להשליך), ולאחר מכן בזהירות להפוך ברווזים מעל (הצדדים השד למטה) באמצעות כף עץ אחת גדולה להסתובב חלל פנימי אחר. מכסים בנייר כסף, ואז בזהירות לחזור לתנור ו braise עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא נופל מהעצם, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר מחבת מהתנור ולהשליך רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר ברווזים עם כפיות עץ 2 צלחות גדולות, ניקוז כל מיצים בתוך ברווזים בחזרה למחבת, ולאחר מכן להעביר נוזל בישול לקערה גדולה. להחזיר ברווזים למחבת צלייה, השד הצדדים למעלה, ברווזים קרירים ובישול נוזלי (בנפרד), חשוף, ואז צונן, חשוף, לפחות 4 שעות (כדי לחזק את הברווז לפני צלייה כדי לחזק שומן על נוזל בישול).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
השלך את כל השומן מנוזל בישול צונן.
2
הסר גרידה מ 2 קלמנטינות גדולות או 4 קטנות ברצועות עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לקצץ כל ורוד לבן מ גרידה עם סכין חיתוך חדה לחתוך גרידה לרצועות דק julienne. רצועות Blanch בסיר קטן של מים רותחים 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
לסחוט מספיק מיץ מ clementines הנותרים למדוד 2 כוסות ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים חומץ הנותרים 2 כפות סוכר ומרתיחים עד מופחת על 1/3 כוס (זיגוג יהיה בועה עד להכהות), על 15 דקות. מילואים 1 זיגוג כף בכוס להבריש על ברווזים, ולאחר מכן מערבבים גרידה julienned ו 1 כוס בישול נוזלי לתוך זיגוג שנותר במחבת ושמורה לרוטב. שמור נשאר נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ברווזברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ברווזים צלויים עד העור הוא פריך, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
3
מברשת זיגוג שמור (מכוס) על ברווזים, ולאחר מכן להעביר ברווזים מגש ולתת לעמוד תוך סיום רוטב, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת צלייה ומחבת בפישוק מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
להוסיף 2 כוסות שמורות בישול נוזלי ו deglaze פאן על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, 2 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך רוטב (המכיל גרידה julienned) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים יחד ליקר arrowroot ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות, ואז רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ArrowrootArrowroot
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מגישים ברווזים, שלמים או מגולפים לחתיכות, עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* ברווזים יכולים להיות מטוגנים ומקוררים 1 יום קדימה. צ ' יל בישול נוזלי בנפרד.* זיגוג ניתן לעשות רוטב ניתן להתחיל 6 שעות קדימה. מגניב בנפרד, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם זיגוג ומערבבים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברווזברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)