תבשיל בראנץ ' איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בראנץ ' איטלקי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 457 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: תבשיל בראנץ ' איטלקי, תבשיל בראנץ ' איטלקי, ו תבשיל בראנץ ' איטלקי בן לילה.
הוראות
להסיר ולהשליך תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת גדולה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז.
להוסיף בצל ירוק הבא 3 מרכיבים למחבת. לטגן 4 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים בפלפלים קלויים.
מורחים 4 כוסות של קוביות לחם בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. למעלה עם חצי מכל תערובת נקניק וגבינה. חזור עם לחם שנותר, נקניק, וגבינה.
יוצקים תערובת ביצים על לחם. כיסוי וצינה 8 שעות.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 1 שעה או עד מבעבע וחם.