קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

טיפים סינטה ופטריות

טיפים סינטה ופטריות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טיפים Sirloin ופטריות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 182 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בשר בקר, פטריות, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. מתכונים דומים: טיפים סינטה עם פטריות, סינטה טיפים עם ירקות, ו Dijon Sirloin טיפים.

הוראות

1
חותכים בשר לקוביות. במחבת גדולה מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את שמן הזית וקוביות בקר חומות עם השום.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות עם נוזל, רוטב עגבניות, מלח, פלפל ויין אדום. מבשלים 30 דקות או עד קוביות בשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קוביות בשרקוביות בשר
פטריותפטריות
יין אדוםיין אדום
פלפלפלפל
מלחמלח
3
הוסף קצת יותר יין בזמן הבישול אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה