קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

טירמיסו-הדינוזאור

טירמיסו-הדינוזאור
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. עוגת דינוזאור, עוגת דינוזאור, ו ביצי דינוזאור דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים קפה וברנדי יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2
מעל דוד כפול מקציפים חלמונים וסוכר עד שהתערובת מתבהרת בצבע ויוצרת סרטים (כלומר באמצע הדרך לזבגליון). אפשר להתקרר 5 דקות. בינתיים מקציפים חלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים מסקרפונה לתערובת חלמון ביצה רבע בכל פעם. מקפלים תערובת מסקרפונה לחלבונים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הניחו את סבויארדי לאורך קצוות גביעי היין עד לתחתית, מרפדים את כל הכוס (תוך שמירה על 6 סבויארדי לשימוש מאוחר יותר). בעזרת מברשת מאפה, וצובעים את העוגיות בתערובת האספרסו / ברנדי. ממלאים כל גביע שליש מלא בתערובת מסקרפונה ומפזרים שוקולד שבור.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
הניחו סבויארדי אחד במרכז וצבעו בתערובת קפה. ממלאים כל גביע בתערובת מסקרפונה שנותרה, ומעלים כל אחד עם שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
5
הניחו סבויארדי אחד בכל אחד מ -5 הגביעים הנותרים וצבעו בתערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
6
ניתן להגיש בטמפרטורת החדר. טירמיסו הוגש מקורר בשנת 1980.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

קרם שרי, פורט וקיאנטי הם בחירה מצוינת עבור טירמיסו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.