טירמיסו-הדינוזאור
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. עוגת דינוזאור, עוגת דינוזאור, ו ביצי דינוזאור דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים קפה וברנדי יחד ומניחים בצד.
מעל דוד כפול מקציפים חלמונים וסוכר עד שהתערובת מתבהרת בצבע ויוצרת סרטים (כלומר באמצע הדרך לזבגליון). אפשר להתקרר 5 דקות. בינתיים מקציפים חלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים מסקרפונה לתערובת חלמון ביצה רבע בכל פעם. מקפלים תערובת מסקרפונה לחלבונים ומניחים בצד.
הניחו את סבויארדי לאורך קצוות גביעי היין עד לתחתית, מרפדים את כל הכוס (תוך שמירה על 6 סבויארדי לשימוש מאוחר יותר). בעזרת מברשת מאפה, וצובעים את העוגיות בתערובת האספרסו / ברנדי. ממלאים כל גביע שליש מלא בתערובת מסקרפונה ומפזרים שוקולד שבור.
הניחו סבויארדי אחד במרכז וצבעו בתערובת קפה. ממלאים כל גביע בתערובת מסקרפונה שנותרה, ומעלים כל אחד עם שוקולד מגולח.
הניחו סבויארדי אחד בכל אחד מ -5 הגביעים הנותרים וצבעו בתערובת אספרסו.
ניתן להגיש בטמפרטורת החדר. טירמיסו הוגש מקורר בשנת 1980.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano
קרם שרי, פורט וקיאנטי הם בחירה מצוינת עבור טירמיסו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.