טירמיסו קלאסי
טירמיסו קלאסי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקו, סוכר, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו קלאסי, ו טירמיסו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, לנצח חלמונים ביצה וסוכר עם חוט whisk עד מעורב היטב. מוכה בחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום.
יוצקים לתוך קערה בינונית; מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של תערובת פודינג. מקררים על 1 שעה או עד צונן.
מוסיפים גבינה לתערובת פודינג. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בקערה בינונית צוננת, להכות שמנת וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד נוקשה; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים אספרסו ורום.
אצבעות נשים נפרדות אופקית; מברשת עם תערובת אספרסו (לא להשרות). בתבנית אפיית זכוכית ungreased 11x7 אינץ', לארגן חצי של ladyfingers בשכבה אחת.
מורחים חצי מתערובת הגבינה על גביםביצים; מורחים עם חצי מהקצפת. חזור על שכבות עם ladyfingers הנותרים, תערובת גבינה וקצפת.
מפזרים קקאו. מקררים לפחות 4 עד 6 שעות כדי לפתח טעמים אבל לא יותר מ 24 שעות. חנות מכוסה במקרר.