טל דבש חריף ומים קוקוס Agua Fresca
טל דבש חריף ומי קוקוס Agua Fresca עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 402 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך סירופ פשוט צ'ילה דה arbol, chiles דה arbol, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Honeydew ו-Raspberry Agua Fresca, Honeydew ו-Mint Agua Fresca, ו אבטיח Agua Fresca {עם טוויסט-רוז מים} # SundaySupper.
הוראות
לסירופ פשוט צ 'ילה דה Arbol: לקרוע את הצ' ילי עם הידיים ולשלב אותם (זרעים וכל) בסיר קטן עם מים וסוכר. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום, תן מגניב לטמפרטורת החדר, מתח נוזלי קירור. סירופ שומר עד 1 שבוע במיכל אטום.
שים את טל הדבש בבלנדר ודופק כמה פעמים כדי לשבור את המלון ואז להתמזג על בינוני במשך כ 15 שניות יותר, עד צורות מחית pulpy. מקם מסננת מרופדת בשכבה כפולה של גזה מעל קערה ושופכים את תערובת הטלאים לתוך המסננת.
תן זן במשך כ 10 דקות, ואז להרים את הקצוות של הגבינה ולסחוט כדי לחלץ כל מיץ שנותר.
למדוד 1 1/2 כוסות של מיץ וכתוצאה מכך לשלב עם מי קוקוס, סירופ arbol דה צ ' ילה, ומיץ ליים בקנקן קטן. מערבבים לשלב ומקררים עד מגניב לחלוטין.
מגישים עם מלון טרי נוסף אם תרצה.