קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

טלג'יו ופאר פניני

טלג'יו ופאר פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Taleggio ופניני אגס. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 608 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, אפרסקים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו Speck, Taleggio And Fig Jam Panini, פניני חם עם טלג'יו, רדיקיו בגריל, וספק, ו חזיר לבבי ופניני אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את מכונת הפניני.
2
חותכים את כיכר ג ' בטה ל 4 חתיכות שוות. חצי כל חתיכה אופקית כדי להפוך את 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
3
מברישים את הלחם משני הצדדים בשמן זית ומניחים את החצי התחתון של פרוסות הלחם במכונת הפניני בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
חום עד הזהב, על 3 עד 4 דקות. המשך עם פרוסות הלחם העליונות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
בעוד הפרוסות העליונות של הלחם נמצאות במכונת פניני, להתחיל להרכיב את הכריכים. מחלקים את הגבינה בין הלחם החם. מכסים את הגבינה עם פרוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
טפטוף הפרי עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם קומץ של ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מניחים את החצי העליון המחומם של הלחם מעל הארוגולה ומחזירים את הכריך התחרה למכונת הפניני למשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לסיים את המסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
הסר ממכונת פניני.
10
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים מיד.