טלג'יו ופאר פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Taleggio ופניני אגס. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 608 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, אפרסקים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו Speck, Taleggio And Fig Jam Panini, פניני חם עם טלג'יו, רדיקיו בגריל, וספק, ו חזיר לבבי ופניני אגס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כיכר ג ' בטה ל 4 חתיכות שוות. חצי כל חתיכה אופקית כדי להפוך את 4 כריכים.
מברישים את הלחם משני הצדדים בשמן זית ומניחים את החצי התחתון של פרוסות הלחם במכונת הפניני בשכבה אחת.
חום עד הזהב, על 3 עד 4 דקות. המשך עם פרוסות הלחם העליונות שנותרו.
בעוד הפרוסות העליונות של הלחם נמצאות במכונת פניני, להתחיל להרכיב את הכריכים. מחלקים את הגבינה בין הלחם החם. מכסים את הגבינה עם פרוסות פירות.
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם קומץ של ארוגולה.
מניחים את החצי העליון המחומם של הלחם מעל הארוגולה ומחזירים את הכריך התחרה למכונת הפניני למשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לסיים את המסת הגבינה.
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים מיד.