קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

טלה חריף סלט אטריות סובה

טלה חריף סלט אטריות סובה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם אטריות סובה, בתוספת 2 כפות שמן canolan, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-32 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות עם עוף בוטנים חריף, אשכוליות - סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים חריף, ו סובה & סלט אטריות כרוב עם רוטב בוטנים חריף.

הוראות

1
לטאטא יחד 1/4 כוס השמן, אבקת חמישה תבלינים ושום בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את הטלה ופונים למעיל בתערובת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, חלפיניו, דבש הנותרים 2 כפות שמן קנולה בקערה גדולה ולתת לשבת בזמן שאתה מכין את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את האטריות soba ומבשלים עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
5
מסננים היטב, מניחים בקערה עם הרוטב, מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הטלה. יכול להתבצע 8 שעות מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.
8
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר את הטלה מן המרינדה ואת העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים את tenderloins על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
הסר מהגריל, תן לנוח 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
להעביר אטריות למגש גדול העליון עם כבש פרוס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה