טלה מרוקאי ונזיד משמש
תבשיל טלה ומשמש מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, מיץ תפוזים, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו טלה מרוקאי ונזיד משמש, תבשיל טלה מרוקאי, ו תבשיל טלה מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש עם מלח ומוסיפים לסיר. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל ושום לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
יוצקים מרק ומיץ ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימים מתחתית הסיר.
יוצקים לתוך סיר איטי; להוסיף גרידת תפוזים מקל קינמון. מכסים ומבשלים על נמוך עד כבש הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות. מערבבים משמשים ונענע. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.
הסר ולהשליך מקל קינמון לפני ההגשה.